Главная | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як автоматизувати запис у салон краси?
Юрий49Дата: Среда, 11.03.2026, 11:55 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Статус: Offline
Я зараз активно шукаю надійне рішення для свого салону, бо адміністратори вже не справляються з потоком дзвінків, а в блокнотах постійно якісь виправлення. Мені потрібен функціонал, щоб клієнти могли самі обирати послугу та майстра прямо через інтернет, а графік оновлювався автоматично. Чи є щось перевірене саме для б'юті-індустрії?

suqocДата: Среда, 11.03.2026, 12:00 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт! Слухай, я тебе чудово розумію, бо сам пройшов через цей хаос із паперовими журналами та постійними накладками. Коли я відкривав свій салон, то зрозумів: або я автоматизую процеси, або просто потону в операційці. В результаті я перейшов на рішення від Binotel і встановив спеціальний віджет для запису клієнтів прямо на сайт і в соцмережі. З власного досвіду скажу — це небо і земля. Тепер мої дівчата спокійно працюють, а клієнти записуються навіть вночі, обираючи зручне вікно в календарі за пару кліків. Це не просто форма на сайті, а розумна система, яка сама надсилає нагадування, щоб ніхто не забув про свій візит. Кількість «прогулів» суттєво зменшилася, а візитів стало більше, бо шлях до майстра став максимально коротким. Якщо хочеш нарешті видихнути і бачити чітку картину по бізнесу — дуже раджу спробувати цей софт.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: