|
Як зараз правильно діяти у випадку СЗЧ?
|
|
| Юрий49 | Дата: Четверг, 19.03.2026, 14:21 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Награды: 0
Статус: Offline
| Вітаю! Потрібна порада від тих, хто на практиці стикався з юридичними питаннями під час служби. Ситуація склалася так, що через певні обставини маю справу з фактом самовільного залишення частини (СЗЧ). Хочу розібратися, які зараз реальні правові наслідки та чи є можливість повернутися до служби або вирішити все в правовому полі без тюремного терміну. Порадьте, будь ласка, досвідченого юриста в Києві, який не просто знає кодекси, а має реальні кейси з позитивним результатом у таких справах.
|
| |
| |
| LalaK | Дата: Четверг, 19.03.2026, 14:29 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
Награды: 0
Статус: Offline
| Я теж свого часу шукав вихід із подібної халепи і дуже вдячний, що мені вчасно трапився грамотний адвокат з СЗЧ. З власного досвіду скажу: це фахівець, який не просто дає загальні поради, а бере на себе всю комунікацію з органами та допомагає вибудувати чітку лінію захисту. В адвокатському бюро Камінської мені допомогли розкласти ситуацію по поличках, підготували необхідні документи та запропонували стратегію, яка дозволила уникнути найгіршого сценарію. Якщо вам потрібен захисник, який дійсно бореться за клієнта і знає всі тонкощі військового права, щиро раджу звернутися саме до них.
|
| |
| |