| Baleti239 | Дата: Суббота, 21.03.2026, 16:09 | Сообщение # 1 |
 Майор
Награды: 0
Статус: Offline
| Bakıda yaşayıram, adım Rəşaddır. Otuz beş yaşımda, tikinti sektorunda işləyən bir mühəndisəm. Amma bu, rəsmi işim. Əsl peşəm isə tamam başqadır - mən professional oyunçuyam. Son beş ildir ki, onlayn kazino mənim üçün əsas gəlir mənbəyinə çevrilib. Bu, sadəcə bir hobbi deyil, tam zamanlı işdir. Hər səhər saat 9-da kompüterimin arxasında otururam, kofemi açıram, siyahıları yoxlayıram və başlayıram. Bu işdə təsadüfə yer yoxdur. Hər şey hesablanmalıdır. Mənim üçün ən vacib məqamlardan biri də etibarlı platforma seçməkdir. Bir dəfə dostumla söhbət edərkən, o, mənə dedi ki, “mostbet india app download” adlı bir proqram var, amma mən dərhal onu düzəltdim - bizdə Azərbaycanda lokal versiya işləyir, lakin texniki cəhətdən o, eyni ekosistemdir. Mənim üçün əsas olan interfeysin sürəti və məlumatların real vaxtda yenilənməsi idi. Beş il əvvəl hər şey fərqli idi. Onda mən hələ adi həvəskar idim. Bir neçə dəfə uduzmuşdum, hirsli halda hesabı sıfırlamışdım. Amma sonra anladım ki, bu işə yanaşma tamamilə səhvdir. Kazino sizin əhvalınızla oynamır, o, riyaziyyatla oynayır. Mən statistikaya, ehtimal nəzəriyyəsinə, bankroll menecmentinə dair kitablar oxumağa başladım. Gündəlik qeydlər aparırdım. Hər mərc, hər qazanc, hər itki - hamısı cədvəldə idi. Tədricən sistem formalaşdı. Mən artıq “bəlkə şans gələr” deyə oynamıram. Mən sadəcə öz işimi görürəm. Bu işdə ən böyük səhvlərdən biri tələsməkdir. Gənc oyunçular tez-tez gördükləri zaman dərhal böyük mərc vururlar. Mən isə əksinə, əvvəlcə vəziyyəti “hiss edirəm”. Bir gün xatırlayıram, noyabrın sərin axşamı idi. Həmin gün səhər üç saat oynamışdım, amma rəqəmlər mənə deyirdi ki, bu gün “isti gün” deyil. Məncə, professional oyunçu ilə qumarbaz arasındakı fərq məhz buradadır: qumarbaz uduzanda daha çox oynayır, professional isə dayanır. Beləcə, fasilə verdim. Axşam saatlarında yenidən oturdum. Diqqətlə bir neçə dəqiqə sadəcə statistikaya baxdım. Sonra başladım. Kiçik mərclərlə, addım-addım. İki saat ərzində heç bir emosiya göstərmədən, sadəcə alqoritmə əməl edərək oynadım. O gecə mənim strategiyam işlədi. Hesabıma gələn məbləğ tikintidə üç aylıq maaşımdan çox idi. Amma sevinc deyil, məmnunluq hissi keçirdim. Çünki plan düzgün işləmişdi. Bu, işçinin maaş günü sevincinə bənzəyir - gözlənilən və haqlıdır.
|
| |
| |